Категорії розділу

Актуально [123]
Виставки [32]
Заходи [46]
Видавнича діяльність [10]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо

Форма входу

Пошук

е-підручники

Подія дня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Наше опитування

Що Ви любите читати?
Всього відповідей: 30

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Четвер, 25.04.2024, 09:29
Вітаю Вас Гість | RSS
БІБЛІОТЕКА ЗОШ №3 м.Славутича
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2014 » Вересень » 15 » Знання Онлайн - ресурс для дистанційної підготовки до ЗНО
10:30
Знання Онлайн - ресурс для дистанційної підготовки до ЗНО

 “Знання Онлайн” – це ресурс для дистанційної підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. 

Ми бачимо себе якісною та найпопулярнішою освітньою онлайн платформою в Східній Європі. Нашою місією є надання якісного освітнього матераілу, а також перевірка засвоєних знань в онлайн режимі. А цінності, яких ми завжди дотримуватимемось, такі:
1. Освіта доступна кожному (мінімальна оплата за навчання, а певним категоріям дітей — безкоштовне навчання)
2. Висока якість подання інформації (в нашому розумінні, це постійне оновлення програми викладання, використання світових прогресивних методів викладання, використання відгуків та пропозицій користувачів для покращення подальшої робити)
3. Максимум діалогу (діти пізнають з розмов та діалогів, тому по кожній темі з предметів відбуватимуться міні онлайн конференції, на яких діти зможуть задати всі питання по даній темі)

Ви можете оцінити можливості курсів одразу після реєстрації на сайті. Перша тема кожного предмету є загальнодоступною. Повний курс навчання є платним, однак його вартість є меншою порівняно з ціною занять із репетитором або в приватній школі. Ми впевнені, Вам сподобаються такі наші переваги:
а) Вигляд навчального матеріалу. Викладачі “Знання Онлайн” використовують спеціальні програми для створення відеоуроків та презентацій. Це забезпечує якісний та сучасний вигляд подачі шкільного матеріалу. б) Лояльність. Кожен предмет розбитий на теми. Учень може обрати для початку навчання будь-який предмет та будь-яку тему. в) Використання світового досвіду. Навчання побудовано на основі системи управління курсами Moodle – ресурсу, спеціально створеного для онлайн-навчання. 85 тисяч навчальних сайтів у 240 країнах працює за нею з 7 мільйонами користувачів. Ми теж! г) Гнучкість. Час і місце для навчання учень обирає самостійно.

Наше гасло – “Якісна освіта – кожному школяреві”: для дітей-інвалідів, дітей-сиріт і напівсиріт відкрито вільний доступ до системи (за детальною інформацією щодо безкоштовного доступу звертайтеся до адміністратора школи “Знання Онлайн” за е-мейлом info@znonline.org).

Приєднуйтеся до нас і пам’ятайте: високий рівень освіти в суспільстві запорука розвитку держави, як науково-технічного так і суспільно-політичного. Будуймо наше майбутнє разом!

Колектив школи “Знання Онлайн”.

Категорія: Актуально | Переглядів: 544 | Додав: Наталі | Теги: Знання онлайн, ЗНО, бібліотека ЗОШ № 3 м. Славутича | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Бібліотека ЗОШ №3 м.Славутича © 2024