Категорії розділу

Актуально [123]
Виставки [32]
Заходи [46]
Видавнича діяльність [10]
рекомендаційна бібліографія, пам'ятки, бюлетені нових надходжень, огляди літератури, тощо

Форма входу

Пошук

е-підручники

Подія дня

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Що Ви любите читати?
Всього відповідей: 30

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Субота, 20.04.2024, 11:18
Вітаю Вас Гість | RSS
БІБЛІОТЕКА ЗОШ №3 м.Славутича
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » "Теплі історії"
13:31
"Теплі історії"

  Осінь надихає на прогулянки, посиденьки в кав’ярні, на творчість, читання. У цю пору хочеться чогось … ліричного, тонкого, забавного або сумного, з легким відтінком меланхолії.

Пропонуємо Вашій увазі осінні "теплі книги”. Це книги, які змушують замислитись над життям, щось змінити – у собі, довкола себе, стати уважнішим, навчитись помічати дрібниці і їм радіти.

 

 

 

 

 

 

 

Ця книжка - збірник добрих, теплих, шоколадних, цілющих слів. Тут містяться історії про різних людей, життя, любов, слова, дружбу, смуток, пошуки, успіх, подорожі, домашню випічку, міста, кутові будинки, про велосипеди, кіно й картини, про музику, лікарні, студентів, книжки, про неосвітлені вулиці й старі листи, маленькі дрібниці й великі зміни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ця мрійникова книжка нагадує старий альбом із зовсім трохи пожовклими сторінками, у який хтось турботливий вклеїв світлини із твоєї дитячої пам’яті. Коли гортаєш ці сторінки, стає так тепло, так затишно, так спокійно. І постійно впізнаєш. І дивуєшся. Я ж також тут була. Теж просила мандаринок до книжки на Різдво. Теж любила діда аж до памороків у голові. І теж підсьорбувала какао перед сном, визираючи у вікно, в якому небо з фіолетово-рожевого перетворювалося на темно-синє із золотистими цятками і де також літали красиві зграї птахів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перед вами - затишна повість про щастя жінки. Вона схожа на клаптикову ковдру, де основа - полотно містить на собі різнобарвні шматочки тканини, що своїм поєднанням творять унікальний вуізерунок.

Тут розповідається про молоду жінку, яка трепетно кохає свого чоловіка, виховує дітей, пече яблука з корицею, піци та лазаньї, облаштовує дім усілякими мистецькими дрібничками, готується до Різдва й святкує його з найріднішими, вирушаючи в мандрівку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Філософія авторки збірки – триматися позитиву попри все, рухатися вперед і не озлоблюватися на людей та світ. Кожне оповідання, велике воно чи маленьке, – це цікава історія з життя звичайних людей, а можливо, сучасна версія притчі. З героями не хочеться прощатися, з ними ніби продовжуєш жити, міркуючи, як вчинив би на їхньому місці, шукаєш відповіді на власні питання. Читачі називають твори Міли Іванцової «терапевтичною прозою», кажуть, що від них на душі стає легше.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У цій книжці зібрані історії про почуття й настрої, сумніви й рішення, далеку дорогу й затишний дім, чужі міста й близьких людей, солодкий шоколад і терпкувато-гірку каву. У них немає однозначних висновків і незмінних рецептів, а є пошуки та віра в імпровізацію. Є любов і сміливість, крихта суму й багато радості, чимало мрій і не менше спогадів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кохання - вічний дар, життєдайна основа. Палке, пристрасне, лагідо-ніжне, таке, що спопеляє до тла й дарує крила. У книжці "Теплі історії. Він і Вона" подано низку оповідань, етюдів і замальовок різних авторів. Перед читачем розкриється чарівний калейдоскоп емоцій та вражень - від тремкої зав’язі знайомства чоловіка та жінки аж до потужної рушійної сили почуття, пронесеного крізь часопростір.

 

 

 

 

Приємного читання!

Категорія: Актуально | Переглядів: 523 | Додав: Наталі | Теги: що прочитати осінніми вечорами, теплі книги, бібліотека ЗОШ № 3 м. Славутича | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Бібліотека ЗОШ №3 м.Славутича © 2024